Zed Haber -- Zeki DURSUN...
paşaparkotel
Piyasalarda Son Durum
 
USD
1.8400
EURO
2.3500
 
Konya
8 º
 | 
20 º
Yağmur İhtimali
 
20 Mayıs 2012, Pazar
Son Dakika
Aziz Yıldırım Silivri'ye Naklediliyor! Kırklareli'de Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü devrildi CÜBBELİ AHMET HOCA TUTUKLANDI NEREYE GİTTİ? Başkan Adaylarının Renk Seçimi Yapıldı Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı Yüzde Yüz iş imkanı Yurtkur bölgeler arası 26. Voleybol turnuvası sona erdi. Konyaspor'u yeniden Süper Lig'e taşıyacağız Futbol Turnuvası Başlıyor
4 Eskortlu Fantezi Karakolda Bitti
 
4 Eskortlu Fantezi Karakolda Bitti
4 Kadınla grup seks yapmak için anlaştıkları öne sürülen Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın gecesi olaylı bitti.
30 Ekim 2011 Pazar 08:54
ESESNTE
Facebook
Google
Twitter
Yazdır

4 Eskortlu Fantezi Karakolda Bitti

 

4 Kadınla grup seks yapmak için anlaştıkları öne sürülen Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın gecesi olaylı bitti. Kadınlardan biri Yıldızhan’ın kendisini darp ettiğini iddia edince türkücülerin kaldığı oteli polis bastı
SERTAÇ KOÇ Ankara


Ünlü sanatçılar Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın, para karşılığında anlaştıkları 4 kadınla, Ankara’daki beş yıldızlı bir oteldeki “seks fantezisi” olaylı bitti. Ayrı ayrı odalarda grup seks yapmak istedikleri iddia edilen sanatçılardan Yıldızhan ile kadınlar arasında tartışma çıktı. Yıldızhan’ın kadınlardan birini darp ettiği iddia edildi. Darp edilen kadının Yıldızhan’dan şikayetçi olması üzerine, ünlü sanatçılar emniyete götürüldü.
Doğan, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Yıldızhan’ın ise savcılık tarafından “tecavüz, cinsel saldırı ve darp” suçlarından tutuklanması istendiği öğrenildi. Yıldızhan, “suç vasfının değişme ihtimali” nazara alınarak mahkemeden serbest bırakıldı. Yıldızhan’ın avukatı Erol Aras, “Bu bir iftira. İftiradan dolayı hakim gerekli değerlendirmeyi yaptı” dedi.
Milliyet’in edindiği bilgilere göre, Yıldızhan ve Doğan, önceki gün Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlunun, Ankara’nın en lüks otellerinden birinde yapılan düğününe katıldı. İddiaya göre, Yıldızhan ve Doğan düğünün ardından para karşılığında birlikte olmak için anlaştıkları 4 kadını bu otele çağırdı. Yıldızhan ve Doğan, yanlarına aldıkları kadınlarla odalara çıktı. Yıldızhan ve Doğan’ın birlikte olmak için kadınlara 300’er dolardan toplam 1200 dolar ödediği öne sürüldü. İddialara göre birlikte olmak için anlaşılan 4 kadından birisi ile Yıldızhan arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu Yıldızhan’ın kadınlardan birisini darp ettiği öne sürüldü.

Yıldızhan serbest kaldı
Yıldızhan’ın tartıştığı iddia edilen bir kadın, otel odasından polisi arayarak şikayetçi oldu. İhbar üzerine otele giden ekipler, Yıldızhan ve Doğan ile 4 kadını emniyete götürdü.
Kadınlarla bir sorun yaşamayan Doğan’ın ise tanık sıfatıyla ifadesi alındı. Doğan, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Yıldızhan ise adliyeye sevkedildi. Ankara Cumhuriyet Savcısı Kenan Koçer tarafından ifadesi alınan Yıldızhan’ın, “darp, tecavüz ve cinsel saldırı” suçlarından tutuklanması istendi.
 Nöbetçi mahkemeye sevkedilen Yıldızhan, “suç vasfının değişmesi ihtimali, mevcut delil durumu” göze alınarak, serbest bırakıldı. Yıldızhan’ın emniyetteki ifadesinde, kadınların kendisini dolandırmaya çalıştığını iddia ettiği için aralarında tartışma yaşandığını söylediği öğrenildi.


Darpla ilgim yok
Milliyet’e konuşan Nihat Doğan, şunları söyledi: “Zafer Çağlayan’ın oğlunun düğününe davetliydik. Diğer konuklar gibi otelde misafir edildik. İzzet’in odasına 5 dakikalığına uğradım. Dört kadın misafiri vardı. İzzet ‘Arkadaşlar senin hayranınmış’ dedi. 5 dakika sohbet ettik, odama geçtim. Sonrasını bilmiyorum. Sabah polisler ‘Bir darp olayı yaşanmış, tanık oldunuz mu?’ diye sordu. Ben de ‘Olayın bir alakası yok’ dedim. Çayımı içip Emniyet’ten ayrıldım.”
MAGAZİN SERVİSİ

BU BİR İFTİRA
Yıldızhan’ın avukatı Erol Aras, adliyeden çıkarken yaptığı açıklamada, “Soruşturmanın gizliliği nedeniyle bu aşamada bir şey söylemek mümkün değil. Mahkemece serbest bırakıldı. Soruşturma sürecinde hiçbir beyanda bulunmayacak. Gizliliğe riayet etmek zorundayız. Olay aydınlandı. Bu bir iftira. İftiradan dolayı hakim gerekli değerlendirmeyi yaptı” diye konuştu.



Milliyet

BİLGİ HASTANESİ
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Çok Yorumlananlar
Çok Okunanlar
GÜNDOĞDU KOLEJİ
Hava Durumu
Havadurumu
DEDEMAN OTEL
Finans
İMKB 100
56935
USD ALIŞ
1.8300
USD SATIŞ
1.8400
EURO ALIŞ
2.3350
EURO SATIŞ
2.3500
POUND ALIŞ
2.8780
POUND SATIŞ
2.9200
ALTIN ALIŞ
94.2430
ALTIN SATIŞ
94.6820
zedhaberajansı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
 1
GALATASARAY
34
23
8
3
77
 2
FENERBAHÇE
34
20
8
6
68
 3
TRABZONSPOR
34
15
11
8
56
 4
BEŞİKTAŞ
34
15
10
9
55
 5
ESKİŞEHİRSPOR
34
14
8
12
50
 6
İSTANBUL BBSK
34
14
8
12
50
 7
SİVASSPOR
34
13
11
10
50
 8
BURSASPOR
34
13
10
11
49
 9
GENÇLERBİRLİĞİ
34
13
10
11
49
 10
GAZİANTEPSPOR
34
13
9
12
48
zedhaber
Misafir Yazarlar
üç boyut
Namaz Vakitleri
İmsak
3:47
Güneş
5:29
Öğlen
12:54
İkindi
16:43
Akşam
20:06
Yatsı
21:39
zedhaber
On Numara
14.05.2012
Tarihli Çekiliş Sonucu
03 06 09 11 13 19 20 26 28 34 38 41 43 45 46 49 52 59 60 68 73 74
İDEAL KOLEJİ
Tarihte Bugün
1941 2. Dünya Savaşı: Alman paraşütçüleri Girit adasını işgal etti.
ÇİĞKÖFTE
Şans Topu
16.05.2012
Tarihli Çekiliş Sonucu
12 22 28 29 33 + 11
KİPA ALIŞVERİŞMERKEZİ
Süper Loto
17.05.2012
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 20 35 46 49 54
 
Yazarlar
ZAFER MÜZİK
m1 alışveriş merkezi
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur