Beyşehir Geleneksel Bisiklet Festivali Sona Erdi
24.08.2021 - 0:48 | Son Güncelleme: 2021-08-24 00:52
Beyşehir’de 9. düzenlenen Geleneksel Bisiklet Festivali 165 kilometrelik parkur ile sona erdi.

Beyşehir Geleneksel Bisiklet Festivali Sona Erdi

Beyşehir’de 9. düzenlenen Geleneksel Bisiklet Festivali 165 kilometrelik parkur ile sona erdi.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu ve Huğlu Av tüfekleri Kooperatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen Konya ile Isparta illerini kapsayan, toplam parkuru 167 kilometrelik mesafeden oluşan ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen 160 bisikletçi iki günlük parkuru tamamladı.

Festivalin ilk gününde bisikletseverler, Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka, Çeltek, Armutlu, Gedikli güzergâhında pedal çevirerek kamp alanında çadır kurdu.

Turun ikinci gününde ise bisikletçiler, Gölyaka Mındıras bölgesinde düzenlenen fidan dikimi etkinliğinden katıldı. Buradaki programın ardından hemen sonra bisikletseverler ilçe merkezine pedal çevirerek etkinliği tamamladı.

Festival bisikletçilere yönelik düzenlenen katılım belgesi töreninin ardından sona erdi.

Festivali sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını dile getiren Bisiklet topluluğu üyesi Osman İltar, “9. Geleneksel Beyşehir Bisiklet Festivalini şu an itibarıyla tamamlamış durumdayız. İki gündür devam eden 165 kilometrelik parkuru tamamladık. Herhangi bir problem yaşamadık. Belediye yetkililerinin ve emniyet teşkilatında aldığı önlemler sayesinde sorunsuz bir şekilde tamamladık. Gayet iyiydi. Türkiye genelinden yoğun katılım vardı. Güzel Beyşehir’imizin tanıtım için çok güzel bir organizasyon oldu. Sayın Başkanımız Mustafa Büyükkafalı’ya ve yerel yetkililere Belediye Başkanımıza ve emeğe geçen herkese çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

  • Beğen
YORUM YAZIN