Kılca Vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
11.08.2021 - 0:09 | Son Güncelleme: 2021-08-11 00:11
Hasan Kılca: karatay’ımız için tüm kadromuzla sahadayız

Kılca Vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Hasan Kılca: karatay’ımız için tüm kadromuzla sahadayız

Kılca: Hemşehrilerimizin gösterdiği istikamette çalışıyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde her fırsatta mahalle sakinleri ve esnafla ile bir araya geliyor. Karataylılara belediye hizmetlerini en iyi şekilde sunmak için gayret ettiklerini belirten Başkan Hasan Kılca, ”Vatandaşımızın bize gösterdiği istikamette koşmaya, çalışmaya ve tüm kadromuzla ilçemizi geliştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte yaptığı mahalle ziyaretlerini sürüyor. Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda Saraçoğlu, Hacısadık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden ve talepleri dinleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sık sık gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşmeye devam edeceklerini söyledi.

HEMŞEHRİLERİMİZLE OLAN MUHABBETİMİZ HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRIYOR

Karatay’ın şehrin en çok değer kazanan ilçesi konumunda olduğunu kaydeden Başkan Hasan Kılca, aynı gelişim ve değer artışının devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi: “Hemşehrilerimizle bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını düşünüyorum. Bu noktada vatandaşlarımızla olan muhabbetimize aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Karataylıların talepleri üzerine en küçük sorunlarını bile kısa zamanda çözüme kavuşturmak için ilgili birimi harekete geçiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bizler daha kolay ulaşılabilir bir belediye olmak için sahada tüm kadromuzla varlığımızı vatandaşlarımıza hissettirmeyi amaçlıyoruz. Ortaya koyduğumuz her eserle insanımızın gönüllerine dokunmak için çalışıyoruz. Çok şükür hemşehrilerimiz de bunu sahada her fırsatta söylüyor. Vatandaşımızın bize gösterdiği istikamette koşmaya, çalışmaya ve ilçemizi geliştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz.”

 

 

  • Beğen
YORUM YAZIN