Konya’da 52 Yaşındaki Türkan A., Tartıştığı Üvey Kayınvalidesi Tarafından 5 Yerinden Bıçaklanarak Ağır Şekilde Yaralandı.
12.04.2021 - 11:30 | Son Güncelleme: 2021-04-12 11:34
Olay, Havzan Mahallesi Yeni Yol Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede dün meydana geldi. 49 yaşındaki Safiye A., üvey oğlu Mustafa A.’nın evine geldi. Kahvaltıdan sonra Türkan ve Safiye A., baş başa konuşacaklarını söyleyerek Mustafa A.’yı diğer odaya gönderdi.

Konya’da 52 Yaşındaki Türkan A., Tartıştığı Üvey Kayınvalidesi Tarafından 5 Yerinden Bıçaklanarak Ağır Şekilde Yaralandı.

Olay, Havzan Mahallesi Yeni Yol Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede dün meydana geldi. 49 yaşındaki Safiye A., üvey oğlu Mustafa A.’nın evine geldi. Kahvaltıdan sonra Türkan ve Safiye A., baş başa konuşacaklarını söyleyerek Mustafa A.’yı diğer odaya gönderdi. Bu sırada ikili arasında çıkan tartışmada Safiye A., Türkan A.’yı göğüs, karın ve kol olmak üzere 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Mustafa A.’nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Türkan A., ambulansla Meram Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Türkan A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şüpheli Safiye A. ise suç aleti bıçakla birlikte evde gözaltına alındı. 

MUTFAĞA GİRDİĞİMDE EŞİME SALDIRIYORDU

Mustafa A., eve gelen polis ekiplerine olayı şu sözlerle anlattı: “ Babamın eski eşi olan Safiye eşimle görüşmek için eve geldi. Birlikte kahvaltı yaptık. Daha sonra özel konuşacaklarını söylediler. Bende bunun üzerine diğer odaya geçtim. Bir süre sonra mutfaktan çığlık sesleri gelmeye başladı. Mutfağa gittiğimde eşim yaralanmıştı. Safiye elinde bıçakla eşime saldırıyordu, bıçağı ona saplamaya çalışıyordu. Safiye’nin elindeki bıçağı bükerek zorla aldım” dedi.

Gözaltındaki Safiye A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

  • Beğen
YORUM YAZIN