Balık Burcu
29.11.2020 - 17:09

Balık Burcu

Grubu: Su Uğurlu sayısı: 3,9 Uğurlu günü: Perşembe Uğurlu renkleri: Yeşil, mor,leylak Uğurlu taşı: Ay taşı, Ametist Olumlu özellikleri: Yaratıcı, sabırlı, eli açık, romantik, yardımsever, merhametli, fedakar Olumsuz özellikleri: Gerçeklikten uzak, dış etkenlerden etkilenmek ve kendilerine zarar vermek En sevdiği şeyler: Yazmak, yürümek, yalnız kalmak En iyi anlaştığı burçlar: Kova, Oğlak, Boğa Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Başak Uygun meslekler: Doktorluk, Öğretmenlik, Müzisyen, Yazar Burcun Ünlüleri: Recep Tayip Erdoğan, Albert Einstein, Victor Hugo, Justin Bieber,Steve Jobs Güçlü yanları: Şefkatli, başkalarına karşı ilgili Gizli tutkuları: Koşulsuz aşkı bulmak.

BALIK BURCU KADINI

Balık burcu kadınları hayal güçleri çok kuvvetli kişilerdir. Yaşamlarında hayal kırıklıkları eksik olmaz. Tecrübe sahibi oldukça olgunlaşırlar. Duyguları sürekli karışıktır bu yüzden kendilerini bazen yanlış ilişkiler içinde bulurlar. Çok şefkatlidirler karşısındakini sürekli şımartırlar. Balık burcu kadını sürekli sorunları olan kişilerle birlikte olurlar.

Konuşmayı değil dinlemeyi severler. Sezgileri çok kuvvetli olduğundan ideal eşi gördüklerinde yaşantılarının merkezine oturturlar. Mantıkla değil duyguyla hareket ederler. Anneleri hayatlarında çok önemlidir. Ağlamak onlar için doğaldır. Balık burcu kadınının kalbini bir demet çiçek ve üzerine iliştirilmiş bir şiirle çok rahat kazanabilirsiniz.

BALIK BURCU ERKEĞİ

Balık burcu erkeğinin en belirgin özelliği hayalperest olmasıdır. Çok nazik ve beyefendidir. Romantik ve empati gücü yüksektir. Cömert sevecen ve sadıktır. Karşılarındaki kişilerin sorunlarını çözmeyi çok severler. Balık burcu erkeği kendi sularında yüzmeyi, yalnız kalmayı çok sever. Sakindirler duygularını derinden yaşarlar belli etmezler.

Kendi değer yargılarına göre yaşarlar bu yüzden gizemlidirler. Güven içinde yaşamayı sevdikleri için hayatlarında her zaman yaslanacak biri olsun isterler. Zaman zaman dengesizdirler bu yüzden sürekli incinirler. Derin konuları konuşmayı severler havadan sudan konuşmayı istemezler. Çok titiz kişilerdir güzel kokmayı çok severler bu yüzden balık burcu erkeğine alabileceğiniz en iyi hediye parfümdür.

BURCUN GENEL ÖZELLİKLERİ

Bu burçta olanlar duygusal yapıları ve şefkatli tavırlarıyla ön plana çıkarlar. Empati yetenekleri çok fazladır. Kendilerinden çok başkalarına önem verirler yardımseverdirler. Bu da onlara manevi olarak haz verir. Estetiğe çok önem verirler evleri, masaları bulundukları ortam göze hitap etmelidir. Balık burcu çalışmaya çok yatkın değildir.

Daha çok güzel sanatlar ilgilerini çeker. Bu burçta olanların ayakları çok hassastır. Hastalığa çok fazla açık değiller ama duygusal olarak çöküşe geçtiklerinde her hastalık görülebilir.

  • Beğen
YORUM YAZIN