İkizler Burcu
09.01.2021 - 2:01

İkizler Burcu 

Grubu: Hava Uğurlu Sayısı: 5-7 Uğurlu Günü: Çarşamba Uğurlu Rengi: Siyah, yeşil, sarı Uğurlu Taşı: Akik,Akuamarin Olumlu Özellikleri: Zeki, akıllı, İletişimi güçlü Olumsuz özellikleri: Sıkılgan, dağınık, dengesiz. En sevdiği şeyler: Kitap okumak, sohbet etmek, seyahat etmek. Anlaşamadığı Burçlar: Başak, Balık. Anlaştağı Burçlar: Terazi, Kova, Koç. Uygun Meslekler:

 Gazetecilik, Öğretmenlik, Rehberlik, Matematikçi ve Bilim İnsanı. Burcun Ünlüleri: Angelina Jolie, Naomi Campbell, Donald Trump, Adriana Lima, Acun Ilıcalı, Kenan İmirzalıoğlu. Güçlü Yönleri: Sevecen, uyumlu, yenilklere açık olması.

İKİZLER BURCU KADINI

İkizler burcu kadını enerjisi ile hem kendini hem de çevresindekileri hayata bağlar. Bu burç kadınları hem fiziksel hem de zihinsel olarak sürekli aktiftirler. Çok değişkendirler. Kıpır kıpır yerlerinde duramazlar. Bu burç kadınıyla eş, sevgili ya da arkadaşsanız canınız hiç sıkılmaz. Her sizi bir yerden alıp başka bir yere götürebilirler. Zaman zaman kararsızlık içine düşebilirler. Özellikle alışveriş yaparken karar vermekte çok zorlanırlar. Ruh halleri sürekli değişkendir. Buna rağmen her zaman doğru karar verirler.

 Bu burç kadınlarının valizleri her zaman hazırdır. Her an bir seyahate çıkabilirler. Gitmediği görmediği yerleri gidip keşfetmeyi çok severler. Çok sevecen ve neşeli oldukları için girdikleri her toplumda mutlaka yer edinirler ve bu sayede de bir çok arkadaş edinirler. Geleneklere çok bağlı değildirler. Sürekli değişimden yanadırlar.

 Bu burç kadınları paylaşmayı çok severler. Yalnızlıktan hiç hoşlanmazlar. Çok hırslıdırlar. Bu burç kadınına hayır demek çok zordur. Kendilerine ilgi duyulmasını çok severler. Aşkta özgür olmasını isterler. Bu burç kadınıyla aşk yaşayan erkekler kendiler i n i onların ellerine bırakması lazımdır - lar. Sonuç olarak bu burç kadınları zeki enerjik esprili ve kültürlüdür.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ

Bu burç erkeklerinin en belirgin özellikleri zeki olmalarıdır. Her hangi bir sorunda hızlıca çözüm bulup o sorundan kolayca kurtulabilirler. Bu burç erkeklerinin her zamana bir A yada bir B planı vardır. Kıvrak zekaları her zaman rakiplerinden bir adım önde olmalarını sağlar. Çok fikir değişikliği yaşarlar. Bu yüzden çok kararlılık göstermezler. Bu burç erkekleri de kadınları gibi çok sıkılgandırlar. Ruhları çocuksudur sürekli ilgi isterler.

Sabit duramazlar sürekli hareket halindedirler. Bu burç erkekleri ele avuca sığmazlar çok yaratıcıdırlar. Neşeli eğlenceli oldukları için sürekli etraflarında insanlar bulunur. Çok dost canlısıdırlar. Bu burç erkekleri kadınların aşk yaşayacakları burç erkeklerindendir. Ama bu burç erkeğiyle aşk yaşayan kadınlar bir günde 4 mevsimi aynı anda yaşarlar. Özgürlüğüne çok düşkündürler. Konuşkan ve iletişime çok açık olduklarından bilgi donanımları da oldukça iyidir.

Bu burç erkeklerinin sözü her zaman dinlenir.

İKİZLER BURCU GENEL

 Bu burcun erkeği de kadını da değişken yapıdadır. Bu değişkenlik hem fikir anlamında hem de girdikleri her topluma ayak uydurma kaynaşma anlaşma anlamında da olabilir. Bu burçtan olanlar çok hareketlidir konuşmaya okumaya çok meraklıdırlar. Asla kin tutmazlar yaşadıkları hiçbir olumsuzluk için intikamcı değildirler. Her açıdan pratik olduklarından hayatlarında hep ön plandadırlar.

 

  • Beğen
YORUM YAZIN