Usta: 14 Mayıs’ta Sandıkları Patlatacağız
09.05.2023 - 14:28 | Son Güncelleme: 2023-05-09 14:29
28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Karapınar ve Ereğli’de saha çalışmaları yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "14 Mayıs'ta inşallah sandıkları patlatacağız. Her zamankinden çok daha güçlü şekilde geleceğiz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Karapınar ile Ereğli bölgelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Usta, “Karapınar ve Ereğli ilçelerimizde saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Elhamdülillah güzel bir çalışma yaptık. Gayet coşkulu ve güzel bir teşkilatımız var. Vatandaşlarımızla selamlaştık. Esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Karapınar ve Ereğli bölgemizin milletvekili adayı olan Burhanettin Bey ile beraber sahadayız. Vatandaşlarımızın hem Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bizlere olan ilgisi ve teveccühü inanılmaz” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ SAPASAĞLAM BAŞIMIZDA’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini söyleyen Leyla Şahin Usta, "14 Mayıs'ta inşallah sandıkları patlatacağız. Her zamankinden çok daha güçlü şekilde geleceğiz. Hiç korkmayın, endişe etmeyin. Cumhurbaşkanımız sapasağlam bizim başımızda duracak. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah bütün dünyaya da bir ders verelim diyor. Bu da AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu toplumdaki yerini çok saygın bir şekilde göstermiş oluyor” diye konuştu.

‘HERKES BÜYÜK BİR HEYECAN İÇİNDE’

Seçim günü yaklaştıkça herkeste heyecanın arttığına dikkat çeken Leyla Şahin Usta, "Bütün Konyalı hemşerilerimize bu teveccühünden dolayı teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. 14 Mayıs günü inşallah sandıklardan çok daha güçlü bir Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti çıkacak. Bunun ayak seslerini güçlü bir şekilde duyuyoruz. Özellikle sandıkların başına gidene kadar herkes büyük bir heyecan içinde. Artık bir an önce 14 Mayıs gelse de sandıklardan Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye evet mührünü bassak diyerek geceleri bile uyuyamadıklarını söylüyorlar. Seçim yaklaştıkça bu heyecan güzel bir şey. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

'SANDIKLARIN BAŞINDA OLACAĞIZ'

14 Mayıs'ta kendilerinin de bizzat sandıkların başında olacağını belirten Leyla Şahin Usta, "14 Mayıs günü görevlilerimizle beraber bizler de sandıkların başında olacağız inşallah. Seçim bir yarıştır ama oylarla kazanılır. İnşallah sandıktan da en güçlü şekilde çıkacağız. Tabi muhalefetin son dönemde hırçınlaşmasını da görüyoruz. Birtakım provokasyonlara sebep olduklarını ve bunu da bilerek yaptıklarının farkındayız. Ama toplumumuz bu konuda bilinçli ve şuurlu. İnşallah gayet güvenli ve huzurlu bir şekilde seçimimizi yapacağız” dedi.

‘TALEPLERİ DİNLİYORUZ’

Sahada vatandaşların taleplerini bir bir dinleyerek not aldıklarını söyleyen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ise, “Günlerimiz gayet güzel geçiyor. Konya'mızın güzide ilçelerinden Karapınar ve Ereğli'mizi ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta Hanımefendi de aramızda. Onunla beraber güç buluyoruz. Vatandaşlarımızla buluştuk. Onların sıkıntılarını, taleplerini dinledik. Hepsi ülkemizin gidişatından gayet memnunlar. Bizlerden talepleri de oldu. Notlarımızı da aldık. Dertlerini inşallah gidereceğiz” diye konuştu.

‘HER KAPIYA GİDİYORUZ’

Burhanettin Sevencan, “Bölgemizde her kapıya gidiyoruz. Bir mottomuz var. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. İnşallah bunu da sağladık. Bundan sonra da artarak devam edecek. Halkımızın Cumhur İttifakımıza ve Cumhurbaşkanımıza destekleriyle beraber AK Parti'mize teveccühleri gayet güzel. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

'DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye desteğin artarak devam ettiğini vurgulayan Burhanettin Sevencan, "Son ayımız yoğun ve tempolu geçti. Bölgemizin bütün milletvekilleri her gün sahada. Sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'mize teveccühleri çok fazla. Bu artarak devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı Büyük İstanbul Mitingi’nde de Allah'ın izniyle noktayı koyduğumuzu düşünüyoruz. Resmi rakamlara göre 1 milyon 700 bin kişi mitingimize katıldı. Ayrıca yollarda kalan, mitingimize yetişmeye çabalayan da en az 300 binin üzerinde vatandaşımız vardı. Bu sebeple İstanbul mitingimizi de 2 milyonu aşkın kişiyle yaptığımızı söyleyebiliriz” dedi.

'VERDİĞİMİZ SÖZLERİ HER ZAMAN TUTTUK'

AK Parti ailesi olarak verdikleri sözleri her zaman tuttuklarını dile getiren Burhanettin Sevencan, "Burada da Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize olan teveccühü görmüş olduk. Sahada da bunun yansımalarını görüyoruz. Biz kimseye şimdiye kadar hayal satmadık. Hep verdiğimiz sözleri tuttuk, vaatlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra da milletimizden aldığımız güçle, destekle bu vaatlerimizi, hizmet eser siyasetimizi devam ettireceğimize inancımız tam. Herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

  • Beğen
YORUM YAZIN